Despre noi

Suntem un cabinet de avocatură din Cluj-Napoca, specializat într-o gamă largă de domenii juridice.

Indiferent de nevoile tale juridice, suntem aici să-ți oferim suportul și expertiza necesare. Menținem întotdeauna focusul pe comunicare deschisă și clară, explicându-ți într-un mod simplu toate detaliile specifice situației tale.

Discută cu un avocat din Cluj chiar astăzi

Descrie-ne cazul tău pe larg, trimite formularul și află cum te poate ajuta echipa noastră de consultanți juridici din Cluj.

  Nume*

  Telefon*

  Servicii de avocatură în Cluj-Napoca Cum te putem ajuta?

  Consultanță Juridică Generală

  Oferim consultanță juridică pe o gamă largă de aspecte legale, de la probleme generale de drept până la interpretarea legilor și reglementărilor specifice în diverse domenii de activitate.

  Drept Societar și Comercial

  Suntem specializați în furnizarea de asistență juridică în drept societar și comercial, inclusiv înființarea și înregistrarea societăților comerciale, redactarea contractelor comerciale, fuziuni și achiziții, protecția drepturilor de proprietate intelectuală și multe altele.

  Drept Penal

  Oferim servicii de asistență juridică în domeniul dreptului penal, inclusiv reprezentarea clienților în fața instanțelor de judecată, investigații penale și apărare în cazuri penale.

  Dreptul Muncii

  Suntem aici pentru a vă oferi consultanță, asistență și servicii de avocatură dreptul muncii, precum contracte de muncă, conflicte de muncă, concedieri, negocieri colective și litigii de muncă.

  Drept Fiscal

  Expertiza noastră în domeniul dreptului fiscal vă poate ajuta să navigați prin complexitatea legislației fiscale, să vă consolidați conformitatea fiscală și să obțineți soluții optime pentru probleme fiscale.

  Dreptul Familiei

  Oferim servicii juridice în domeniul dreptului familiei, inclusiv divorț, custodie și acces la copii, pensie alimentară, adopții și alte aspecte legate de dreptul familial.

  Drept Imobiliar

  Suntem aici pentru a vă asista în tranzacții imobiliare, închirieri, litigii legate de proprietate, contracte de construcții și alte aspecte legate de dreptul imobiliar.

  Dreptul Imigrării

  Vă putem ajuta să navigați prin complexitatea legilor și procedurilor de imigrare, oferindu-vă consultanță și asistență juridică în solicitarea de vize, permise de ședere, cetățenie și alte aspecte legate de dreptul imigrării.

  Contracte

  Asigurăm redactarea și revizuirea contractelor, oferindu-vă consultanță juridică specializată pentru a vă proteja interesele și a asigura claritate și conformitate în relațiile contractuale.

  Litigii

  Reprezentăm clienții în litigii civile și comerciale, oferind asistență juridică eficientă și strategii de rezolvare a disputelor pentru a obține rezultate favorabile.

  GDPR

  Suntem la curent cu ultimele reglementări GDPR și vă putem ajuta să vă asigurați că activitățile dvs. respectă cerințele de protecție a datelor personale.

  Accidente Rutiere

  Oferim asistență juridică în cazuri de accidente rutiere, asigurându-vă că primiți compensația și drepturile pe care le meritați.

  Executare Silită

  Vă putem oferi asistență juridică în cazurile de executare silită, ajutându-vă să vă recuperați creanțele și să vă protejați interesele financiare.

  Proprietate Intelectuală

  Suntem specializați în protejarea drepturilor de proprietate intelectuală, inclusiv mărci comerciale, drepturi de autor, patente și secrete comerciale.

  Reorganizare și Insolvență

  Oferim asistență în cazuri de reorganizare și insolvență, ajutându-vă să navigați prin procesele legale și să vă protejați interesele în cazurile de faliment și restructurare.

  Criptomonede

  Avem cunoștințe specializate în domeniul criptomonedelor, oferind consultanță juridică în privința aspectelor legale și reglementărilor în acest domeniu în continuă dezvoltare.

  IT, Media, Tech

  Suntem familiarizați cu aspectele juridice specifice industriei IT, media și tehnologiei și vă putem oferi asistență în probleme legate de dreptul digital, dreptul protecției datelor și alte aspecte relevante.

  Malpraxis

  Oferim asistență juridică în cazurile de malpraxis medical, reprezentându-vă interesele în fața instanțelor de judecată.

  Protecția Consumatorului

  Suntem aici pentru a vă ajuta să vă protejați drepturile ca consumator, oferindu-vă asistență juridică în litigiile cu furnizorii de produse sau servicii.

  Dreptul Transporturilor

  Vă putem asista în probleme juridice legate de transporturi, inclusiv în cazuri de accidente de transport, contracte de transport și litigii în domeniul transporturilor.

  HORECA

  Oferim servicii juridice specializate pentru afacerile din industria HORECA, ajutându-vă să vă protejați drepturile și să vă rezolvați problemele legale specifice acestui sector.

  Asigurări

  Vă putem oferi asistență juridică în domeniul asigurărilor, inclusiv interpretarea și aplicarea polițelor de asigurare, rezolvarea litigiilor și revendicării despăgubirilor.

  Asociații și Fundații

  Oferim consultanță și asistență juridică înființării și administrării asociațiilor și fundațiilor, oferindu-vă suport pentru activitățile și obiectivele organizațiilor non-guvernamentale.

  Drepturile Pasagerilor Aerieni

  Suntem aici pentru a vă ajuta să vă cunoașteți drepturile ca pasager de transport aerian și pentru a vă asista în litigiile sau revendicările legate de întârzieri de zbor, anulări sau pierderi de bagaje.

  Modul nostru de lucru

  Am făcut procesul de colaborare cât mai simplu pentru tine. Indiferent de specificul cazului te ajutăm să înțelegi tot ce trebuie să știi înainte de a începe colaborarea.

  Doar descrie-ne cazul tău iar echipa noastră, te va ajuta să înțelegi opțiunile de care dispui înainte de a începe colaborarea cu un avocat. Explorează procesul nostru de lucru în 3 pași, mai jos.

  1

  Descrie-ne cazul tău

  Explică-ne situația juridică cu care te confrunți sau adresează-ne o întrebare. În cazul în care este necesar, atașează documentele pe care le consideri importante.

  2

  Îți explicăm opțiunile

  Analizăm și înțelegem circumstanțele specifice cazul tău, iar ulterior, îți explicăm în termeni simpli opțiunile de care dispui.

  3

  Începem colaborarea

  Poți sta liniștit știind că noi ne vom ocupa de tot ceea ce este nevoie, păstrând constant legătura cu tine.

  Nesigur? Vezi ce spun și alți clienți despre experiența lor cu cabinetul de avocatură Blaj Law

  Strada Nicolae Balcescu 25, Cluj-Napoca
   

  Discută cu un avocat în Cluj-Napoca

  Obține o consultație inițială cu un avocat din Cluj Napoca, fără obligații.
  Doar completează formularul de mai jos, dă-ne câteva detalii despre cazul tău iar un membru al echipei Blaj Law te va contacta în maxim 48 de ore.

   Nume și prenume*

   Număr de telefon*

   E-mail*

   Selectează serviciu avocatură*

   Dă-ne câteva detalii despre cazul tău (opțional)

   Încarcă fișiere relevante (opțional)

   Întrebări frecvente

   Explorează mai jos răspunsurile la cele mai comune întrebări primite de cabinetul de avocatură din Cluj.

   Cum pot să mă asigur că aleg avocatul potrivit pentru nevoile mele juridice?
   Blaj Law pune la dispoziția clienților săi o gamă complexă de servicii de avocatură în Cluj-Napoca. Modul nostru de colaborare este conceput pentru a te ajuta să înțelegi specificul cazului tău și opțiunile de care dispui înainte de a lua o decizie. Astfel, vei putea lua decizii informate asupra avocatului cu care urmează să colaborezi.
   Care este procesul de lucru al colaborării cu Blaj Law?
   Inițiază o colaborare cu un avocat din Cluj-Napoca în doar 3 pași simpli. Contactează-ne prin intermediul formularului de contact, și descrie-ne problema ta. Echipa noastră va reveni către tine în maxim 48h(în cursul săptămânii), cu prezentarea opțiunilor de care dispui. Ulterior, tu decizi dacă vrei să înițiezi o colaborare în baza opțiunilor propuse. Da, atât de simplu.
   Cum pot programa o consultație juridică?
   Pentru a programa o consultație juridică în cabinetul de avocatură din Cluj-Napoca, puteți completa formularul de contact de pe site-ul nostru sau ne puteți suna la numărul de telefon afișat. Vom face tot posibilul să vă oferim o programare în cel mai scurt timp posibil.
   Care sunt tarifele pentru serviciile juridice oferite de Blaj Law?
   Tarifele pentru serviciile de avocatură în Cluj-Napoca variază în funcție de natura și complexitatea cazului. Echipa noastră va furniza o estimare detaliată a costurilor în urma consultației inițiale, astfel încât să puteți lua o decizie informată.
   Ce se întâmplă dacă nu pot veni personal la cabinetul de avocatură din Cluj-Napoca?
   Înțelegem că există situații în care nu se poate veni personal la biroul nostru. În astfel de cazuri, putem organiza consultații online sau prin telefon, pentru a-ți asigura accesul la serviciile noastre juridice indiferent de locație. Indiferent dacă ai nevoie de un avocat în Cluj, București sau Constanța, echipa noastră te poate ajuta să găsești soluțiile optime.
   Cum pot afla stadiul cazului meu?
   Expertiză. Comunicare. Adaptabilitate. Acetea sunt valorile care ne definesc modul de lucru indiferent de specificul cazului cu care ne confruntăm. Când alegi să colaborezi cu un avocat din echipa BlajLaw vei fii întotdeauna la curent cu situația cazului tău. Vom comunica constant către tine toată informația de care ai nevoie și suntem aici pentru a-ți răspunde la toate întrebările.
   Există posibilitatea unui acord de plată flexibil?
   Înțelegem că fiecare caz este unic, iar situațiile financiare pot varia. Discutăm deschis despre opțiunile de plată și putem lua în considerare un acord de plată flexibil, în funcție de circumstanțe specifile ale fiecărui caz.
   Cum pot obține mai multe informații despre drepturile mele legate de cazul meu?
   Solicită o consultație inițială cu un avocat și descrie-ne cazul tău. Ulterior un reprezentant al companiei noastre îți va explica opțiunile juridice de care dispui. De asemenea, Blaj Law oferă o varietate de ghiduri, resurse și articole pentru a te ajuta să rămâi informat, în ton cu noile schimbări din legislație.
   Am o întrebare care nu este pe această listă. Cu cine discut?
   Tot ce trebuie să faci e să ne trimiți un mesaj sau să ne contactezi telefonic la +40 740 492 998. De asemenea, poți chiar să ne faci o vizită la biroul de avocatură din Cluj-Napoca, str. Nicolae Bălcescu, nr. 25.