Avocați Specializați pe Probleme Drept Fiscal

Echipa Blaj Law oferă servicii de asistare și reprezentare cu privire la probleme de drept fiscal atât pentru persoane fizice cât și pentru persoane juridice.

Echipa Blaj Law

Asistare și Reprezentare Drept Fiscal

Indiferent de procedura în care vă aflați în fața organului fiscal, noi vă putem aisista și reprezenta pentru a vă asigura de faptul că procedura este respectată și drepturile dumnevoastră nu vor fi lezate.

Dacă în urma unui control fiscal ați primit o decizie de impunere care nu este conformă cu realitatea, noi vă putem analiza situația și vă ajutăm să o contestați.

Contestație Drept Fiscal

În general deciziile de impunere se contestă într-un termen de 45 de zile din momentul în care ați primit-o, astfel, chiar dacă ați primit o decizie de impunere cu privire la impozitul pe clădiri sau cu privire la impozitul pe profit, avem un termen de 45 de zile în care o putem contesta.

Ajutorul echipei noastre

Situații și Demersuri Pentru Formularea Contestației la Drept Fiscal

Primul pas este să ne contactați prin intermediul unui e-mail sau mesaj și să descrieți problema dumneavoastră în câteva cuvinte. Acestui e-mail vă rugăm să atașați și decizia de impunere prin care organul fiscal a constat care este suma de bani pe care dumneavoastră trebuie să o plătiți.

În cel mai scurt timp, unul dintre avocații echipei noastre specializat pe drept fiscal va lua legătura cu dumnevoastră și vă v-a prezenta situația și cum poate fi rezolvată problema dumneavoastră.

În cazul în care situația reținută de către organul fiscal nu corespunde cu realitatea sau există anumite nereguli de procedură pe care organul fiscal nu le-a respectat, unul dintre avocații echipei Blaj Law poate formula o contestație prin care se aduce în atenția organului fiscal neregulile.

Contactează-ne

Dacă aveți nevoie de ajutor sau aveți alte întrebări in ceea ce priveste contestația la Drept Fiscal, ne puteți contacta prin intermediul formularului de mai jos.

  RECENZII

  • ,,Am avut multe experiențe prin instanțe și cu diverși avocați care tratau sau nu cu seriozitate cauzele mele. Am fost foarte surprins când am cunoscut tânăra echipă Blaj-Law. Atâta determinare și implicare nu am mai cunoscut niciodată la avocați. Mi-au tratat cauza ca și cum ar fi fost vorba despre succesul lor personal.”

  • ,,Sunt tânăr și urăsc birocrația. Înființarea unei firme mi se părea un chin, dar avocații de la Blaj-Law au soluționat totul în locul meu simplu și rapid! Mulțumesc și mult succes!”

  • ,,Din păcate, am cunoscut avocații de la Blaj-Law într-unul din cele mai negre momente din viața mea. Un nefericit accident a lăsat urmări grave în viețile noastre și plimbatul pe la avocați și în instanță era ultimul lucru de care aveam nevoie. Am fost bucuroși că ne-au susținut necondiționat și pe lângă profesionalism au dat dovadă de umanitate. Vă mulțumim din suflet.”

  Întrebări Frecvente

  Ce se poate întâmpla în urma introducerii contestației?

  Dacă organul fiscal consideră că problemele există și apreciază că sunt întemeiate acesta poate reforma decizia de impunere și remedia problemele.

  În cazul în care se opune motivelor din contestație, aveți un termen de 6 luni în care decizia se poate contesta în fața instanței de judecată.

  Cauți ajutor în ceea ce priveste probleme legate de Drept Fiscal?

  Haideți să rezolvăm problema! Sunați-ne acum : +40 740 492 998

  +40 740 492 998
   Luni-Sâmbătă 09:00-19:00
  Deschide Chat-ul