AVOCAȚI SPECIALIZAȚI DREPTUL MUNCII

Echipa Blaj Law vă oferă consultanță, asistare și reprezentare în domeniul dreptului muncii cu privire la orice aspecte indiferent dacă problemele dumneavoastră sunt în raport cu persoane juridice sau persoane fizice.

Echipa Blaj Law

Cum Vă Putem Ajuta

Echipa Blaj Law este formată din avocați specializați pe dreptul muncii.

Oferim asistare și reprezentare în probleme de dreptul muncii începând din momentul încheirii contractului individual de muncă și până la oferirea celor mai bune sfaturi atunci când se impune desfacerea unui contract individual de muncă.

În ceea ce privește redactarea actelor, avocații specializați pe dreptul muncii pot efectua orice fel de demers în vederea desfășurării activității.

Expertiza noastră poate presupune desfășurarea următoarelor acțiuni însă nu numai:

 • Asistență în negocierea contractului de muncă
 • Redacatare de notificări, acorduri și contracte individuale de muncă
 • Elaborare regulament intern, contract colectiv de muncă, alte regulamente și politici interne ale societății
 • Elaborare documentație privind politica de confidențialitate cu privire la angajați și sistem de pontaj
 • Cercetare disciplinară
 • Procedura privind transferul de angajați în caz de reorganizare a societății
 • Asistare și reprezentare în fața Inspectoratului Teritorial de Muncă
 • Plângeri contravenționale ITM
 • Asistare și reprezentare în litigii de muncă având ca obiect desfacere contract individual de muncă, răspundere patrimonială, răspundere contravențională, precum și răspunderea penală a angajatului

Cum Se Stabilesc Drepturile și Obligațiile Angajatului și Angajatorului

Prin definiția dată de dreptul muncii, contractul individual de muncă reprezintă contractul în baza căruia sunt definite raporturile de muncă dintre angajat și angajator.

În baza acestui act, se stabilesc atât drepturile cât și obligațiile salariatului și ale angajatorului.

Suplimentar contractului individual de muncă, un alt act ce reglementează modul de desfășurare a activității salariatului este fișa postului.

Prin acest act se prevede modul în care salariatul trebuie să desfășoare activitatea.

Activitatea salariatului precum și anumite obligații ale angajatorului sunt prevăzute și prin regulamentul de ordine interioară sau prin contractul coletiv de muncă încheiat la nivel de unitate.

Raporturile dintre cele două părți sunt definite prin actele și prevederile impuse de către codul muncii.

Contactează-ne

Dacă sunteți în situația în care aveți nevoie de ajutor sau întrebări cu privire la probleme legate de dreptul muncii, ne puteți contacta și prin intermediul formularului de mai jos.

  RECENZII

  • ,,Am avut multe experiențe prin instanțe și cu diverși avocați care tratau sau nu cu seriozitate cauzele mele. Am fost foarte surprins când am cunoscut tânăra echipă Blaj-Law. Atâta determinare și implicare nu am mai cunoscut niciodată la avocați. Mi-au tratat cauza ca și cum ar fi fost vorba despre succesul lor personal.”

  • ,,Sunt tânăr și urăsc birocrația. Înființarea unei firme mi se părea un chin, dar avocații de la Blaj-Law au soluționat totul în locul meu simplu și rapid! Mulțumesc și mult succes!”

  • ,,Din păcate, am cunoscut avocații de la Blaj-Law într-unul din cele mai negre momente din viața mea. Un nefericit accident a lăsat urmări grave în viețile noastre și plimbatul pe la avocați și în instanță era ultimul lucru de care aveam nevoie. Am fost bucuroși că ne-au susținut necondiționat și pe lângă profesionalism au dat dovadă de umanitate. Vă mulțumim din suflet.”

  Întrebări Frecvente Dreptul Muncii

  Cum încetează un contract individual de muncă?

  Contractul individual de muncă poate înceta din mai multe motive, însă orice motiv trebuie să aibe o bază juridică prevăzută de codul muncii. Orice desfacere a contractului de muncă care nu respectă prevederile legale atrage posibilitatea de a solicita respectarea drepturilor și despăgubiri în fața instanței de judecată.

  Cum putem lua legătura cu un avocat specializat pe dreptul muncii?

  Echipa noastră este formată din avocați specializți pe dreptul muncii care cunosc legislația și care vă pot îndruma în mod direct în problemele pe car ele aveți.

  Pentru a intra în contact cu unul din avocații noștii puteți să ne contactați prin intermediul formularului de contact, telefonic sau puteți programa o întâlnire online prin skype sau zoom.

  Cauți ajutor în legătură cu o problemă legată de dreptul muncii?

  Haideți să rezolvăm problema! Sunați-ne acum : +40 740 492 998

  +40 740 492 998
   Luni-Sâmbătă 09:00-19:00
  Deschide Chat-ul