Avocat Online

Îți Rezolvăm Problemele Eficient

Aveți o problema de natură juridică și doriți rezolvarea cât mai rapid și eficient?

Echipa Blaj Law vă stă la dispoziție pentru rezolvarea problemei dumneavoastră juridice prin intermediul Skype, Zoom, Whatsapp, Email, Telefon sau prin formularul de contact de mai jos.

Contactați-ne

Alegeți oricare din variantele de mai jos pentru o consultație online cu un avocat Blaj Law

Sediul Nostru pe Hartă

Aveți nevoie de un răspuns rapid?

Echipa noastră de avocați este mereu online, pregătită să vă ajute la rezolvarea problemei dumneavoastră juridice prin intermediul whatsapp, messenger, skype, telefon. Ne puteți contacta și printr-un mesaj, folosind formularul de mai jos.

  Recenzii Avocat Online Blaj Law

  ”Deși locuiesc în Timișoara, am luat legătura cu unul dintre membrii echipei Blaj Law prin intermediul skype-ului și discutat foarte eficient și profesional”

  Marius Miclean

  ”Problemele firmei mele sunt axate în general pe chestiuni ce țin de dreptul comercial sau propietate intelectuală. Aceste domenii presupun consultanță și nu necesită în mod obligatorie prezența fizică. Recomand cu încredere avocații echipei Blaj Law”

  Andrei

  ”Lucrez cu Bogdan Blaj de mult timp și odată cu dezvoltarea sistemului de consultație online am ajuns să organizăm întâlnirile online, este mai ușor și presupune mult mai puțin timp pierdut pe drum.”

  Monica Pașca

  Evoluția serviciilor juridice împinge în zona online relația dintre client și avocat. Noi ținem pasul cu modalitatea de abordare și vă propunem să urmați aceste căi.

  Totodată, îți stăm la dispoziție pentru o consultație juridică online folosind sistemul de booking online.

  Intră în contact cu unul dintre avocați noștri prin una dintre modalitățile puse la dispoziție.

  Programare Avocat Online

  Programați o întâlnire cu un avocat online urmărind pașii de mai jos:

  Încărcare...

  Întrebări Frecvente

  Cum se face o consultație prin Skype?

  Pentru a intra într-o consultație prin Skype trebuie să aveți un cont activ, mai apoi noi vă trimitem datele de contact și consultația video poate începe imediat.

  Care sunt actele necesare pentru o consultație online?

  Consultația online presupune aflarea tuturor detaliilor în legătură cu cazul dumneavoastră. În funcție de problema dumnevoastră noi vă anunțăm în concret ce acte trebuie să ne trimiteți anterior consultației. Spre exemplu, în cazul în care aveți o problema de dreptul muncii este necesar sa ne trimiteți contractul individual de muncă, ori în situația în care este vorba de un divorț avem nevoie de certificatul de căsătorie și de buletinul dumneavoastră.

  Cu ce avocat voi intra în contact?

  Echipa noastră este formata din specialiști în diverse domenii, astfel în funcție de problema dumnevoastră un avocat specializat va intra în consultație.

  De ce este utilă această modalitate de întâlnire?

  Acest mod de a intra în contact cu un avocat este de multe ori mult mai facil având în vedere specializarea și cunoștințele avocațiilor. În primul rând este ușor să intrii în contact cu un avocat de la distanță, iar în al doilea rând puteți avea acces la avocat specializat exact în locul unde aveți problema chiar dacă nu vă aflați acolo.

  Deschide Chat-ul