Blockchain

Echipa noastră este un promotor al tehnologiei și încurajează utilizarea acesteia în diverse domenii pentru eficientizarea relațiilor sociale și de business.

Tehnologia blockchain se bucură de un potențial fantastic, precum și de o recunoaștere extinsă în ultimii ani, însă rămâne în continuare un domeniu de perspetivă, de noutate, de inovare, de înțelegere și analiză constantă.

Totuși, ce este blockchain-ul?

Pe scurt, un lanț transparent de informații și date digitale, în care sunt stocate datele utilizatorilor, precum și operațiunile care au loc între aceștia.

În prezent această tehnologie prezintă interes în special în următoarele domenii de aplicare:

  • protecția datelor;
  • identitate digitală;
  • smart contracts;
  • tokenizarea asset-urilor.

Încurajăm implementarea soluțiilor de blockchain potrivite, în vederea oferirii de noi oportunități pentru managementul companiei dvs.

Care este avantajul tehnologiei blockchain?

Prin utilizarea tehnologiei blockchain vă puteți optimiza procesele de business, sub aspecte cheie deosebit de relevante.

Puteți adăuga un plus de valoare prin eliminarea erorilor umane, prin asigurarea unei securități superioare, prin reducerea considerabilă a costurilor și pe cale de consecință creșterea profitului, respectiv prin acuratețea tranzacțiilor financiare, rentabilitate și transparență.

Echipa noastră de avocați se angajează să devină partenerii dumnevoastră în implementarea și folosirea acestui sistem în compania dumnevoastră.

Cum putem noi să vă ajutăm?

Monitorizăm în permanență evoluția reglementărilor în acest domeniu.

Oferim soluții în vederea optimizării confidențialității și securității datelor,inclusiv în ceea ce privește ID-ului digital, sistemul de autentificare, aspecte ce privesc comerțul global, implicațiile utilizării software-urilor pentru tehnologia blockchain,utilizarea tehnlogiei registrului distribuit (distributed ledger technology – DLT), aspecte legate de reglementarea valorilor mobiliare ICO și post-ICO, structurarea ofertelor de capitaluri proprii pe o platformă de tranzacționare a monedei digitale.

Ce fel de aspecte legale poate implica utilizarea unei tehnologii blockchain?

Utilizatorii unei astfel de tehnologii trebuie să fie suficient de bine informați asupra impactului pe care îl creează utilizarea acesteia.

De cele mai multe ori folosirea acestei tehnologii prezintă probleme care duc la implicații ce țin atât de domeniul dreptului privat cât și public precum:

-dreptul penal
-proprietate intelectuală
-drept fiscal

Echipa noastră de avocați vă poate oferi consultanță în ceea ce privește aspectele legale cu privire la tehnologia blockhain, astfel, suntem deschiși la parteneriate cu societăți comericale care doresc să implementeze această tehnologie.

Deschide Chat-ul