Digital Media

Echipa noastră este formată din avocați care sunt specializați pe domeniul media.

Aria noastră de expertiză include analiza tuturor factorilor care creează, modifică și amplifică domeniul digital.

Unele dintre cele mai de succes companii din ultimii ani și-au concentrat afacerile pe rețelele sociale, publicarea digitală, descărcări de filme și muzică, streaming de conținut audio și video, reclama online și alte modele de afaceri inovatoare care furnizează conținut media și de divertisment consumatorilor.

O piață globală în care spațiul media digital este plin de oportunități.

În muzică, film, TV, cărți, social media și jocuri, există un interes crescut și susținut de la investitorii tradiționali, precum și de la fondurile de capital de risc, angel investors, firmele de capital privat și băncile de investiții.

Tehnologia și modalitatea în care distribuția web evoluează creează și o competitivitate foarte ridicată, astfel, foarte ușor încep să se genereze o serie de probleme precum criminalitatea informatică, pirateria, spamul care afectează confidențialitatea consumatorilor.

Echipa noastră de avocați este pregătită să devină partenerul dumnevoastră în a face față provocărilor impuse de evoluția sistemului digital. Compania dumnevoastră poate beneficia de un adevărat sprijin din partea noastră.

Aveți nevoie de o firmă care să înțeleagă oportunitățile și riscurile cu care se confruntă industria în care activați.

Blaj Law este o echipă de avocați receptivă în ceea ce privește schimbarea cauzată de accelerarea domeniului digital și este competentă să asigure o reprezentare eficientă în orice probleme pe care le întâmpinați.

În cazul în care întâmpinați una dintre următoarele probleme, noi suntem soluția pentru rezolvarea lor:

-Revizuirea termenilor și condițiilor de funcționare a unei structuri web
-Politici de confidențialitate și anti-spam
-Proprietate intelectuală și drepturi de autor asupra platformei, brevete și mărci
-Oferte publice, finanțări și achiziții cu privire la companii digitale

Deschide Chat-ul