Drept Imobiliar

Echipa de avocați din cadrul Blaj Law sunt specializați în domeniul dreptului imobiliar.

Astfel, vă putem reprezenta, asista sau oferi consultanță cu privire la orice aspect care implică o tranzacție imobiliară.

În cazul în care urmăriți desfășurarea unui proiect imobiliar, echipa noastră este pregătită să vă asiste în fiecare etapă, începând cu analiza juridică a unui teren pe care urmează să se construiască și până la analiza oportunității de investiție în zona respectivă.

Dreptul imobiliar este caracterizat prin diversitate, acoperind o gamă largă de operațiuni juridice și probleme legale.

Fiind un domeniu complex, sunt necesare cunoștințe vaste din diverse domenii de drept, economie sau legislație cadastrală, iar expertiza noastră acoperă cu succes domeniile acestei ramuri de drept, fie că este vorba despre achiziții, finanțări, litigiile care se pot naște, administrarea imobilelor, dar nu numai.

În funcție de dimensiunea proiectului pe care îl aveți în vedere, echipa noastră vă poate ajuta să vă îndepliniți scopul.

Tot în funcție de dimensiunea proiectului avem și diferite proceduri de muncă:

1. Proiecte de dimensiuni mici și medii – Tranzacții imobiliare ( 0-1.000.000 euro)

Tot ce trebuie să faceți este să ne trimiteți un mail prin care să ne explicați ce acțiune doriți să întreprindeți (vânzare, cumpărare, concesiune, arendare, etc.).

Este necesar să atașați documentele care atestă informațiile imobilului. (Cartea funciară a imobilului, sau doar numărului carții funciare)

2. Proiecte de dimensiuni mari – Tranzacții imobiliare (peste 1.000.000 euro) și proiecte de antrepriză construcții.

În cazul în care sunteți în situația de a analiza oportunitatea unei invesții, echipa noastră poate să parcurgă orice etapă împreună cu dumneavoastră.

Pentru a începe un astfel de proiect, trebuie să ne contactați și să stabilim o întâlnire.

După întâlnire se vor stabili pașii ce urmează a fi desfășurați.

CE PUTEM FACE PENTRU DUMNEAVOASTRĂ?

În funcție de interesul dumneavoastră în tranzacție, vă putem informa care este situația juridică a imobilului, iar dacă situația juridică coincide cu cele descrise de vânzător, vă putem asista inclusiv la negocierea prețului.

Actele de vânzare se încheie doar în fața unui notar public, însă există diverse situații în care părțile doresc încheierea unui act anterior perfectării contractului de vânzare, iar în aceste situații noi vă putem ajuta.

CUM VĂ PUTEM AJUTA? (PROIECTE DIMENSIUNI MICI)

Prin intermediul biroului nostru puteți încheia un antecontract de vânzare/cumpărare sau o promisiune de vânzare/cumpărare.

CUM VĂ PUTEM AJUTA? (PROIECTE DE DIMENSIUNI MARI)

Analizăm oportunitatea efectuării investiției raportat la zona în care se urmărește executarea proiectului.

Analizăm situația juridică sub aspectul reglementărilor de urbanism, aspectul fiscal și finanaciar.

Oferim variante și soluții în eficientizarea modalității de implememntare cu privire la raporturile societățiilor comerciale, în situația în care este implicat un grup de societăți.

Suntem o echipă specializată pe domeniul dreptului imobiliar care vine în ajutorul și în susținerea dezvoltării proiectelor imobiliare de anvergură.

Având în vedere numărul de avocați din cadrul echipei putem duce la îndeplinire orice analiză juridică a unui proiect imobiliar sau de dezvoltare și putem să vă organizăm modalitatea de implementare în raport cu alte aspecte ale dreptului comerical și fiscal.

Deschide Chat-ul