Dreptul Mediului

Dreptul Energiei

Echipa Blaj Law oferă consultanță în domeniul dreptului energiei acoperind toată aria energiei inclusiv a celei regenerabile.

Dreptul mediului

Echipa Blaj Law oferă consultanță specializată în domeniul dreptului mediului în orice fel de problemă.

Echipa noastră de avocați este specializată în domeniul dreptului mediului.

Astfel, avocații noștri vă pot oferi consultanță, asista sau reprezenta în fața autorităților publice în orice fel de problemă pe care o impune dreptul mediului.

Un avocat specializat pe dreptul mediului trebuie să fie un bun specialist și, cu privire la chestiunile tehnice, trebuie să cunoască aspecte referitoare la  dreptul administrativ și să înțeleagă modalitatea și evoluția aplicării normelor legale în relațiile de business.

Membrii echipei noastre înțeleg importanța protecției mediului și sunt orientați spre a găsi soluții inovative și complexe pentru problemele care se pot genera pentru societățile comerciale din România.

Este foarte importantă modalitatea în care o societate se pune în concordanță cu prevederile impuse de către autoritățile europene în ceea ce privește sustenabilitatea companiei, astfel, echipa noastră oferă consultanță cu privire la organizarea și modalitatea în care o societate își desfășoară activitatea în așa fel încât să devină sustenabilă.

Atunci când vine vorba despre mișcări pe piață ale societăților precum fuziunea sau achiziția, este foarte important să fie efectuat un due diligence în vederea analizării indicatorilor de mediu al societății preluate.

Echipa noastră asigură asistență și reprezentare în orice litigiu care are ca obiect chestiuni de dreptul mediului, indiferent dacă este vorba despre un litigiu de drept privat sau unul în contencios administrativ.

În cazul în care doriți ca societatea dumneavoastră să fie analizată din punct de vedere al indicilor de mediu în raport cu legislația, ne puteți contacta prin intermediul unui e-mail în care ne transmiteți datele dumneavoastră de contact, iar noi vom reveni.

Deschide Chat-ul