Blaj Law

Jogi és jogi tanácsadás Kolozsváron

Rólunk

A Blaj Law egy kolozsvári székhelyű ügyvédi iroda, amely erős jelenlétet képvisel az erdélyi régióban, és a jog fontos területein tapasztalattal rendelkező ügyvédekből álló csapatot tömörít. A Blaj Law minőségi jogi szolgáltatásokat nyújt olyan területeken, mint a társasági és kereskedelmi jog, büntetőjog, munkajog, családjog, adójog, IT, Media, Tech, ingatlanjog, GDPR, bevándorlási jog és szellemi tulajdon.

Ha ügyvédre van szüksége Kolozsváron, mi itt vagyunk, hogy támogatást, szakértelmet és bizalmat nyújtsunk Önnek többféle jogi vonatkozású helyzetben. Megközelítésünk nyitott, és egyszerűen és világosan elmagyarázzuk az egyes helyzetekre jellemző összes részletet. Így az együttműködés során folyamatosan kapcsolatban maradunk Önnel.

Jogi szolgáltatások teljes skálája

Ügyfeleinknek teljes körű jogi szolgáltatásokat nyújtunk magánszemélyek és vállalatok számára Kolozsváron és az ország többi részén.

Jogi tanácsadásra van szüksége? Szervezzen konzultációt most.

Vegye fel velünk a kapcsolatot most telefonon, vagy írja le problémáját néhány szóban az alábbi űrlap segítségével, és egy kolozsvári ügyvéd a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot.

Írja le az esetét

Magyarázza el jogi helyzetét, vagy tegyen fel nekünk egy kérdést. Szükség esetén csatolja az Ön által fontosnak tartott dokumentumokat.

Elmagyarázzuk a lehetőségeket

Elemezzük és megértjük az Ön ügyének konkrét körülményeit, majd egyszerű módon elmagyarázzuk az Ön számára rendelkezésre álló lehetőségeket.

Elkezdjük az együttműködést

Nyugodt lehet abban a tudatban, hogy mindenről gondoskodunk, amire szüksége van, és folyamatosan tartjuk Önnel a kapcsolatot.

Nézze meg, mit mondanak más ügyfelek a Blaj Law – Kolozsvári ügyvéddel szerzett tapasztalataikról:

Nicolae Balcescu utca 25, Kolozsvár