Înființare Firmă

Cu ajutorul avocaților noștri puteți înființa o societate în câteva zile de la momentul în care veți trimite actele.

Procesul poate fi unul foarte complicat pentru dumnevoastră, întrucât fiecare acțiune trebuie să respecte prevederile legislației societăților, dar și o procedură pe care Registrul Comerțului o impune.

Societatea cu răspundere limitată reprezintă cea mai uzuală formă de societate întâlnită în țara noastră, astfel, aceasta oferă asociaților un regim fiscal convenabil pentru și o protecție juridică puternică.

În funcție de afacerea dumnevoastră, echipa noastră vă poate oferi îndrumare cu privire la forma juridică.

Pentru înființarea unui S.R.L, în primul rând, este necesar să vă decideți asupra următoarelor lucruri:

  • denumirea societății, (pentru completarea cererii în fața ONRC este necesar să fie stabilite 3 denumiri.)
  • obiectului de activitate,
  • sediului social al societății,
  • administratorul societății,
  • asociații societății.

Din momentul în care v-ați decis, în principal asupra acestor chestiuni, redactarea efectivă a documentelor de către avocații noștri nu ar trebui să dureze mai mult de câteva zile, iar înmatricularea societății se va efectuta în termen de maxim 4 zile lucrătoare de la momentul depunerii dosarului complet la Oficiul Registrului Comerțului, în condițiile în care nu apar motive de amânare din partea lor.

În condițiile în care optați pentru o societate cu răspundere limitată, trebuie să cunoașteți faptul că există două etape, o primă etapă prealabilă de rezervare a denumirii viitoarei societăți, respectiv a doua de întocmire și depunere efectivă a actelor la Registrul Comerțului.

Documentele aferente înmatriculării viitoarei societăți trebuie redactate cu rigurozitate, astfel încât toate elementele esențiale cu privire la funcționarea firmei dvs în viitor, să fie prezentate în concret.

Documentele depuse de avocații echipei noastre vor respecta exigențele impuse de lege și de procedura în fața Oficiului Național al Reistrului Comerțului.

Cât timp durează această procedură?

Maxim 4 zile lucrătoare, de la momentul la care avem pregătit tot setul de documente.

Ce costuri implică?

Costul onorariului avocațial perceput, respectiv costurile stabilite de Registrul Comerțului (taxe care variază de la 130 lei la 200 de lei).

De cand pot încheia acte în numele firmei?

În principiu, de la data înregistrării acesteia la Registrul Comerțului.

Prin excepție, puteți încheia acte în numele firmei chiar de la data întocmirii actului de constituire al acesteia, însă acestea sunt condiționate a fi e încheiate tocmai în scopul înființării în mod valabil a firmei dvs.

Ca atare, până la momentul înregistrării efective a societății nu puteți încheia în numele acesteia decât acte necesare în vederea înfințării societății dumneavoastră în mod valabil.

Deschide Chat-ul