Trafic de Droguri

Echipa noastră de avocați include specialiști în dreptul penal care vă pot reprezenta și asista pe parcursul oricărei faze a procesului penal.

Traficul de droguri și deținerea în vederea consumului propriu sunt infracțiuni prevăzute atât de codul penal, cât și de legea 143/2000 privind prevenirea si combaterea traficului si consumului ilicit de droguri.

Pe lângă traficul sau deținerea de droguri, trebuie să știți faptul că producerea, cultivarea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, ori alte operațiuni privind circulația drogurilor de risc, fără drept, se pedepsesc cu închisoare de la 2 la 7 ani și interzicerea unor drepturi.

În cazul în care activitățile de mai sus au ca obiect droguri de mare risc, pedeapsa este închisoarea de la 5 la 12 ani și interzicerea unor drepturi.

Este foarte important atunci când sunteți suspect sau inculpat într-un dosar care are ca obiect droguri să vă asigurați o reprezentare de cea mai înaltă calitate de către un avocat specializat în acest domeniu.

Echipa noastră a asigurat reprezentarea într-un număr mare de cazuri în ce au avut ca obiect traficul de droguri de mare risc.

Deschide Chat-ul