Avocat Divort Cluj

Daca urmează sa deschizi un divorț în cluj și ești în căutarea unui avocat specializat în divorț din Cluj, departamentul de avocați specializați în divorțuri din cadrul Blaj Law vă poate ajuta la fiecare pas.

Consultanță specializată în materie de divorț

Fie că este vorba de obținerea divorțului pe cale administrativă sau de obținerea acestuia prin intermediul instanței de judecată, este important să consultați un avocat care să vă asiste pe toată durata acestui proces pentru a finaliza divorțul într-un timp scurt și în cele mai bune condiții.

 

Echipa de avocați din Cluj Blaj Law cuprinde avocați specializați în probleme ce țin de aria dreptului familiei, oferind consultanță și reprezentare specializată în proceduri legate de relațiile dintre soți, respectiv divorțul sau partajul, custodia minorilor, stabilirea pensiei de întreținere, stabilirea programului de vizită al copiilor, precum și obținerea unui ordin de protecție.

 

Un avocat din echipa noastră vă poate îndruma și consilia pe toată durata procesului de divorț, oferind suport cu pregătirea documentației necesare, depunerea actelor la notar sau dacă este cazul, la instanță. Procedurile în care vă asistăm implică:
• formularea cererii de divorț;
• formularea cererii privind stabilirea pensiei de întreținere;
• formularea cererii de înregistrare/recunoaștere divorț efectuat în străinătate;
• consultanță privind divorțul dintre un cetățean român și un cetățean străin;

Ai nevoie de acest serviciu? Programează o consultație în mai puțin de 3 minute.

Completează formularul de contact, descrie-ne problema ta în câteva cuvinte iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

Descrie-ne cazul tău

Explică-ne situația juridică cu care te confrunți sau adresează-ne o întrebare. În cazul în care este necesar, atașează documentele pe care le consideri importante.

Îți explicăm opțiunile

Analizăm și înțelegem circumstanțele specifice cazul tău, iar ulterior, îți explicăm în termeni simpli opțiunile de care dispui.

Începem colaborarea

Poți sta liniștit știind că noi ne vom ocupa de tot ceea ce este nevoie, păstrând constant legătura cu tine.

Vezi ce spun și alți clienți despre experiența lor cu Blaj Law:

Strada Nicolae Balcescu 25, Cluj-Napoca