Avocat Dreptul Muncii Cluj

Consultanță juridică și reprezentare pentru angajați, angajatori sau sindicate cu privire la orice situații cu implicații juridice

Consultanță în orice situație cu implicații juridice din materia dreptului muncii

Dreptul muncii este ramura de drept care abordează relațiile sociale de muncă între angajatori și salariați. Auditul documentelor ce stau la baza acestor raporturi de muncă are o importanță deosebită pentru a asigura o bună înțelegere a termenilor stabiliți cât și pentru evitarea clauzelor abuzive sau detrimentale.

 

Echipa de avocați Blaj Law asigură un audit al documentelor emise de angajator, de la contracte individuale de muncă și până la regulamente de ordine interioară, regulamente de organizare și funcționare, contracte colective de muncă și procedura privind protecția datelor cu caracter personal în ceea ce privește informarea și instruirea salariaților.

 

Avocații noștri sunt de asemenea specializați în probleme ce vizează drepturile salariaților, concedierile nelegale, informarea și consultarea salariaților cu privire la condițiile de muncă, muncă nedeclarată, accidente de muncă, concedierile colective, desființare a postului sau chiar transferul salariaților, precum și alte drepturi de asigurări sociale, cum ar fi dreptul la pensie sau dreptul la indemnizații în cazul unui concediu medical.

 

Un avocat din echipa Blaj Law vă poate asista în demersuri  precum: recuperarea sumelor cuvenite în caz de neplată a salariului de către angajator, obținerea de despăgubiri pentru daune rezultate din accidente de muncă, formularea apărării în caz de cercetare disciplinară, modificarea sau desfacerea contractului de muncă, contestarea deciziei de concediere în caz de concediere abuzivă, contestarea deciziei de pensionare.

Ai nevoie de acest serviciu? Programează o consultație în mai puțin de 3 minute.

Completează formularul de contact, descrie-ne problema ta în câteva cuvinte iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

Descrie-ne cazul tău

Explică-ne situația juridică cu care te confrunți sau adresează-ne o întrebare. În cazul în care este necesar, atașează documentele pe care le consideri importante.

Îți explicăm opțiunile

Analizăm și înțelegem circumstanțele specifice cazul tău, iar ulterior, îți explicăm în termeni simpli opțiunile de care dispui.

Începem colaborarea

Poți sta liniștit știind că noi ne vom ocupa de tot ceea ce este nevoie, păstrând constant legătura cu tine.

Vezi ce spun și alți clienți despre experiența lor cu Blaj Law:

Strada Nicolae Balcescu 25, Cluj-Napoca