Avocat Executare Silita Cluj

Te reprezentăm și asistăm indiferent de calitatea in dosar, întrucât procedura poate fi anulată printr-o contestație

Asistență juridică și reprezentare pe parcursul executării silite

Prin procedura de executare silită, creditorul urmărește recuperarea creanței sale de la debitor, creanță stabilită prin titlul executoriu. Reprezentarea și asistarea de către un avocat în această procedură este esențială, indiferent în ce calitate participați, întrucât executarea silită poate fi anulată printr-o contestație la executare.

 

În situația în care un debitor nu își respectă obligația asumată inițial printr-un act încheiat cu creditorul, act care este și titlu executoriu, acesta din urmă poate începe recuperarea creanței prin procedura de executare silită. Prin creditor înțelegem orice persoană fizică sau juridică față de care s-a asumat o obligație concretizată printr-un înscris care este titlu executoriu.

 

Pentru recuperarea creanței, creditorul dispune de multiple căi și forme de executare, și anume:
• executarea bunurilor mobile aflate în proprietatea debitorului;
• executarea imobiliară;
• poprirea conturilor.

 

Acestea pot fi realizate simultan și repetat, până ce obligațiile asumate anterior de către debitor sunt îndeplinite complet, prin achitarea sumelor restante, precum și a cheltuielilor de executare.

 

Echipa de avocați Blaj Law este alături de persoanele fizice sau juridice implicate în procedura de executare silită, pe tot parcursul acesteia. Un avocat vă stă la dispoziție în formularea de: cereri de executare silită, contestații la executare silită, cereri de suspendare a executării silite sau suspendare a executării silite provizorii.

 

De asemenea, un avocat din echipa noastră vă poate asigura atât asistarea cât și reprezentarea în fața instanțelor de judecată în cadrul contestației la executare pentru a invoca prescripția executării silite sau perimarea executării silite.

Ai nevoie de acest serviciu? Programează o consultație în mai puțin de 3 minute.

Completează formularul de contact, descrie-ne problema ta în câteva cuvinte iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

Descrie-ne cazul tău

Explică-ne situația juridică cu care te confrunți sau adresează-ne o întrebare. În cazul în care este necesar, atașează documentele pe care le consideri importante.

Îți explicăm opțiunile

Analizăm și înțelegem circumstanțele specifice cazul tău, iar ulterior, îți explicăm în termeni simpli opțiunile de care dispui.

Începem colaborarea

Poți sta liniștit știind că noi ne vom ocupa de tot ceea ce este nevoie, păstrând constant legătura cu tine.

Vezi ce spun și alți clienți despre experiența lor cu Blaj Law:

Strada Nicolae Balcescu 25, Cluj-Napoca