Avocat Drept Penal Cluj

Vă asigurăm o apărare efectivă în orice situație și etapă a procedeului penal. Vă reprezentăm în fața organelor de judecată

Asistare și reprezentare pe toată durata procesului penal

Un dosar penal necesită o atenție sporită din partea unui avocat specializat în drept penal.

 

Avocații noștri au o vastă experiență, fiind specializați în asistarea și reprezentarea persoanelor cercetate pentru comiterea de infracțiuni și vă pot asigura ajutorul de specialitate necesar pe parcursul întregului proces penal. Vă oferim sprijin în orice situație care implică aplicarea dispozițiilor penale sau procesual penale, în fața tuturor unităților de poliție și parchet, precum și în fața tuturor instanțelor de judecată, pe întreg teritoriul României.

 

În materia dreptului penal, echipa de avocați Blaj Law pune accent pe pregătirea strategiei de apărare, în acord cu interesul superior al clientului și pe redactarea actelor specifice fiecărei faze a procesului penal. În acest sens, stabilirea unei relații de încredere în raport cu clientul nostru este esențială, de aceea alegem să informăm constant clientul despre activitatea noastră profesională desfășurată în interesul său.

 

Un avocat din echipa Blaj Law din Cluj Napoca vă asistă și reprezintă în fața organelor de urmărire penală și în fața instanțelor de judecată privind infracțiuni de evaziune fiscală, dare și luare de mită, abuz în serviciu, înșelăciune, cumpărare și trafic de influență, infracțiuni privind spălarea banilor, infracțiuni informatice, trafic de droguri, consum de droguri, conducere sub influența alcoolului sau conducere fără permis. Totodată, serviciile departamentului nostru de drept penal se axează și pe consultanța oferită persoanelor juridice în ceea ce privește prevenirea riscului expunerii companiilor la acuzații penale, prin elaborarea și implementarea procedurilor optime în cadrul fiecărei secțiuni a firmei.

Ai nevoie de acest serviciu? Programează o consultație în mai puțin de 3 minute.

Completează formularul de contact, descrie-ne problema ta în câteva cuvinte iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

Descrie-ne cazul tău

Explică-ne situația juridică cu care te confrunți sau adresează-ne o întrebare. În cazul în care este necesar, atașează documentele pe care le consideri importante.

Îți explicăm opțiunile

Analizăm și înțelegem circumstanțele specifice cazul tău, iar ulterior, îți explicăm în termeni simpli opțiunile de care dispui.

Începem colaborarea

Poți sta liniștit știind că noi ne vom ocupa de tot ceea ce este nevoie, păstrând constant legătura cu tine.

Vezi ce spun și alți clienți despre experiența lor cu Blaj Law:

Strada Nicolae Balcescu 25, Cluj-Napoca