Piața de Capital

Echipa de avocați din cadrul Blaj Law este pregătită să vă asiste la orice acțiune pe care urmează să o întreprindeți în domeniul pieței de capital.

Echipa noastră este formată din avocați specializați care vă pot pune la dispoziție toate informațiile necesare pentru business-ul dumneavoastră.

Am asistat diverse societăți comerciale în procedura de transformare și lansare pe o piață de capital reglementată, am acordat asistență în diverse proceduri ce implică preluări sau mișcări importante pe o piață relglementată.

Legislația pieței de capital, precum și cerințele pieței cunosc un dinamism accentuat, bazat pe nevoile societăților, care se reactualizează continuu la nivelul de dezvoltare economică și la cerințele tuturor participanților la economie în general.

Dat fiind faptul că legislația evoluează odată cu economica, într-un astfel de domeniu atât de dinamic vor exista întotdeauna provocări legate de incertitudinea aplicabilității exacte a reglementărilor în vigoare, cu care mulți investitori se confruntă fie că intră pentru prima dată pe o piață relevantă sau că sunt deja acolo, aspect care de cele mai multe ori determină în mod direct volatilitatea pieței.

Ce entități sunt vizate de toate schimbările care intervin pe piața de capital?

În principiu bănci, instituții financiare, fonduri, servicii, agenții guvernamentale, companii de stat, companii care efectuează proceduri de due diligence, diferiți investitori persoane juridice sau fizice care doresc să-și optimizeze investiția sau să-și maximizeze veniturile.

CUM PUTEȚI SĂ VĂ MENȚINEȚI INVESTIȚIA PE O PANTĂ ASCENDENTĂ?

În primul rând prin alegerea unor parteneri, avocați specializați, cu care să stabiliți o colaborare eficientă.

Suntem aici să contribuim la dezvoltarea de noi bune practici, crearea unor strategii în vederea identificării celor mai potrivite instrumente financiare în care dumneavoastră să investiți, recomandări privind investițiile și desfășurarea activităților specifice pieței de capital, servicii de administrare a investițiilor, până la partajarea riscului unei tranzacții greu de finalizat.

SUNT INVESTITOR NOU. CE TREBUIE SĂ ȘTIU ÎNAINTE SĂ DECID INTRAREA PE PIAȚA DE CAPITAL?

O astfel de decizie trebuie documentată temeinic, prin adoptarea unui plan de tranzacționare, care trebuie alcătuit în cele mai mici detalii.

Înainte de alegerea unei societăți de intermediere, înainte de alegerea unui broker partener, este recomandabil să vă adresați unui avocat specializat, care să vă îndrume.

în primul rând din punct de vedere al oportunității investiției, care să vă prezinte pârghiile legislative prin care să maximizați investiția dumneavoastră, care să construiască un plan inovator și să înțeleagă afacerea din perspectiva menținerii valorii investiției și, poate cel mai important, care să vă prezinte riscurile la care vă expuneți într-o manieră cât mai practică și mai pragmatică.

Tranzacționarea pe piața de capital și optimizarea titlurilor de capital nu reprezintă niște aspecte simple, de aceea echipa de avocați din cadrul Blaj Law este pregătită să vă ofere cea mai bună asistență în acest domeniu pentru ca afacerea dumneavoastră să fie una pregătită.

Deschide Chat-ul