Avocat Accidente Rutiere Cluj

Vă reprezentăm și asistăm pe tot parcursul procesului și în toate fazele ce presupun recuperarea oricărui tip de prejudiciu rutier

Consultanță juridică pentru despăgubiri din recuperarea prejudiciilor produse de accidente rutiere

Echipa de avocați din Cluj Blaj Law îți poate oferi sprijinul prin servicii prompte și complete în cazul în care ai suferit un accident rutier, indiferent de gravitatea acestuia. Avocații noștri sunt specializați în despăgubiri din accidente rutiere și au experiență în recuperarea sumelor de bani datorate de societățile de asigurare, cu titlu de daune materiale sau daune morale.

 

Fie că este vorba de daune materiale sau morale este important să consulți un avocat cu privire la situația ta concretă pentru a identifica o strategie în demersurile următoare, atât pentru minimizarea consecințelor evenimentului rutier cât și pentru recuperarea daunelor în cele mai bune condiții.

 

Daunele materiale reprezintă despăgubirile pentru costul reparațiilor autoturismului, serviciilor medicale, consultațiilor, deplasărilor sau a oricărui alt cost asociat accidentului. Daunele morale reprezintă despăgubirile pentru compensația în urma unei suferințe psihice cauzate de accidentul rutier.

 

În cazul în care, o terță persoană este responsabilă pentru repararea prejudiciilor produse de evenimentul rutier, un avocat din echipa noastră te va ajuta cu formularea cererii de deschidere a dosarului de daună în fața societății asigurătoare.

 

Asistarea și reprezentarea în relația cu societatea de asigurare este un aspect foarte important având în vedere practica tot mai frecventă a societăților de asigurări de a refuza abuziv oferirea de despăgubiri sau prin oferirea unor despăgubiri derizorii. Expunerea evenimentului într-o manieră care să transpună cât mai precis dinamica producerii accidentului rutier, alături de invocarea prevederilor legale aplicabile, poate fi decisivă. Un avocat din echipa Blaj Law te poate ajuta să comunici eficient cu societatea de asigurări pentru a rezolva diferendul pe cale amiabilă.

 

Realizarea corectă a demersurilor privind obținerea de daune materiale și morale va fi de asemenea determinantă în procesul de recuperare a prejudiciilor, deoarece pentru deschiderea dosarului de daună trebuie să te adresezi companiei de asigurări a persoanei vinovate pentru producerea accidentului sau, după caz, companiei de asigurare proprii și să comunici actele necesare într-un termen scurt.

 

Dacă vrei să te asiguri că ai urmat această etapă potrivit condițiilor impuse de societatea de asigurări, apelează la un avocat din echipa noastră.

 

În funcție de gravitatea accidentului, un avocat vă poate reprezenta în fața instanțelor în litigii având ca obiect repararea prejudiciului produs prin accident.

 

Prejudiciul poate fi reparat și pe cale amiabilă, însă în cele mai multe situații, cuantumul prejudiciului oferit de către societatea asigurătoare este mult mai redus decât cel care se poate obține pe calea unui proces în fața instanței.

 

Este important de reținut faptul că, orice persoană care a fost victima unui accident rutier are dreptul de a obține despăgubiri pentru prejudiciul fizic sau moral suferit. În situația în care acesta s-a soldat cu un deces, persoanele îndreptățite să solicite despăgubirile sunt soțul, soția, copiii, părinții, bunicii, frații sau orice persoană care dovedește că prin decesul victimei a suferit un prejudiciu.

Ai nevoie de acest serviciu? Programează o consultație în mai puțin de 3 minute.

Completează formularul de contact, descrie-ne problema ta în câteva cuvinte iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

Descrie-ne cazul tău

Explică-ne situația juridică cu care te confrunți sau adresează-ne o întrebare. În cazul în care este necesar, atașează documentele pe care le consideri importante.

Îți explicăm opțiunile

Analizăm și înțelegem circumstanțele specifice cazul tău, iar ulterior, îți explicăm în termeni simpli opțiunile de care dispui.

Începem colaborarea

Poți sta liniștit știind că noi ne vom ocupa de tot ceea ce este nevoie, păstrând constant legătura cu tine.

Vezi ce spun și alți clienți despre experiența lor cu Blaj Law:

Strada Nicolae Balcescu 25, Cluj-Napoca