Expertiză. Comunicare. Adaptabilitate.

Trei cuvinte care definesc modul nostru de lucru, indiferent de specificul cazului cu care ne confruntăm. Suntem o echipă de avocați cu sediul în Cluj-Napoca și punem la dispoziția clienților noștri o gamă completă de servicii de avocatură atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice. Suntem aici pentru a-ți oferi siguranța și încrederea de care ai nevoie pe tot parcursul colaborării.

Acționăm prompt, în funcție de particularitățile fiecărei situații, comunicând constant cu tine și prezentându-ți opțiunile disponibile alături de recomandările noastre.

Echipa Blaj Law

Bogdan Blaj

Avocat Titular

Alexandra Hidigan

Avocat Colaborator

Brigitta Kedves

Avocat Colaborator

Alexandra Demeny

Avocat Colaborator

Lavinia Bondor

Avocat Colaborator

Anca Tamaș

Avocat Colaborator

Renata Mureșan

Avocat Colaborator

Andreea Rus

Avocat Colaborator

Alexia Știrb

Administrativ

Oana Masichevici

Administrativ

Obține consultanță juridică de specialitate

Completează formularul de contact, descrie-ne problema ta în câteva cuvinte, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

Descrie-ne cazul tău

Explică-ne problema juridică cu care te confrunți sau adresează-ne o întrebare. În cazul în care este necesar, atașează documentele pe care le consideri importante.

Îți explicăm opțiunile

Analizăm și înțelegem circumstanțele specifice cazul tău, iar ulterior, îți explicăm în termeni simpli opțiunile de care dispui.

Începem colaborarea

Poți sta liniștit știind că noi ne vom ocupa de tot ceea ce este nevoie, păstrând constant legătura cu tine.

Alătură-te echipei Blaj Law.

Suntem în permanentă căutare de noi colaboratori, astfel că, dacă ești motivat să ai o carieră de succes, vrei să înveți de la o echipă de profesioniști și pui pasiune în tot ceea ce faci, poți aplica folosind butonul de mai jos.