Szakértelem. Kommunikáció. Alkalmazkodóképesség.

Három szó, amely meghatározza, hogyan dolgozunk, függetlenül attól, hogy milyen konkrét esettel foglalkozunk. Egy kolozsvári székhelyű ügyvédi csapat vagyunk, és ügyfeleinknek teljes körű jogi szolgáltatásokat nyújtunk mind magánszemélyek, mind cégek számára. Azért vagyunk itt, hogy megadjuk Önnek azt a biztonságot és bizalmat, amelyre az egész együttműködés során szüksége van.

Azonnal, az egyes helyzetek sajátosságainak megfelelően cselekszünk, folyamatosan kommunikálunk Önnel, és javaslatainkkal együtt bemutatjuk Önnek a rendelkezésre álló lehetőségeket.

Blaj Law Team

Bogdan Blaj

Vezető jogász

Alexandra Hidigan

Jogtanácsos

Brigitta Kedves

Jogtanácsos

Alexandra Demeny

Jogtanácsos

Lavinia Bondor

Jogtanácsos

Anca Tamaș

Jogtanácsos

Renata Mureșan

Jogtanácsos

Andreea Rus

Jogtanácsos

Alexia Știrb

Adminisztratív

Oana Masichevici

Adminisztratív

Szakértői jogi tanácsadás

Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, írja le néhány szóban a problémáját, és mi a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Írja le az esetét

Ismertesse a jogi problémát, amellyel szembesül, vagy tegyen fel nekünk egy kérdést. Szükség esetén csatolja az Ön által fontosnak tartott dokumentumokat.

Elmagyarázzuk a lehetőségeket

Elemezzük és megértjük az Ön ügyének konkrét körülményeit, majd egyszerű módon elmagyarázzuk az Ön számára rendelkezésre álló lehetőségeket.

Elkezdjük az együttműködést

Nyugodt lehet abban a tudatban, hogy mindenről gondoskodunk, amire szüksége van, és folyamatosan tartjuk Önnel a kapcsolatot.

Csatlakozzon a Blaj Law csapatához.

Mindig keresünk új munkatársakat, így ha motivált vagy a sikeres karrierre, szeretnél egy profi csapattól tanulni és szenvedélyt fektetni mindenbe, amit csinálsz, akkor jelentkezz az alábbi gomb segítségével.