Avocat Drept Fiscal Cluj

Vă asistăm și reprezentăm în orice problemă în raport cu dreptul fiscal

Consultanță juridică specializată în materie fiscală

Dreptul fiscal este un domeniu vast și complex care necesită consultanță de specialitate.

 

Echipa Blaj Law este formată din avocați experimentați care vă pot oferi consultanță de specialitate privind stabilirea obligațiilor fiscale, probleme în materie de TVA sau accize, impozit pe venit, impozit pe profit, contribuții sociale, procedură de fuziune, achiziții, precum și asistare în cazul în care vă confruntați cu o inspecție fiscală efectuată de organele fiscale.

 

Pentru ca riscurile la care este expusă societatea să fie minime, un avocat din echipa noastră vă poate asigura consultanță fiscală în activitatea curentă a societății, concretizată într-un raport de tip due-diligence, menit sa identifice aspectele juridice ce necesită a fi consolidate.

 

Astfel, vă asistăm în decursul unor tranzacții complexe, elaborăm strategii de planificare fiscală și revizuim constant contractele comerciale în vederea optimizării tratamentului fiscal al diverselor tranzacții.

 

De asemenea, în relația cu organele fiscale este esențial ca un avocat să vă reprezinte în cazul unui control fiscal, având în vedere complexitatea la care se poate prezenta o astfel de procedură.

 

Dacă situația reținută de către organul fiscal nu corespunde cu realitatea sau există anumite nereguli de procedură pe care organul fiscal nu le-a respectat, un avocat din echipa Blaj Law poate formula o contestație prin care se solicită organului fiscal anularea deciziei de impunere, iar apoi dacă este cazul, instanței de judecată.

 

Asigurăm asistență și reprezentare în următoarele proceduri de contestare: sechestru, poprire, rapoarte de inspecție fiscală, decizii de impunere, somații și titluri executorii, restituirea sumelor încasate cu nerespectarea legii de către organele fiscale.

Ai nevoie de acest serviciu? Programează o consultație în mai puțin de 3 minute.

Completează formularul de contact, descrie-ne problema ta în câteva cuvinte iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

Descrie-ne cazul tău

Explică-ne situația juridică cu care te confrunți sau adresează-ne o întrebare. În cazul în care este necesar, atașează documentele pe care le consideri importante.

Îți explicăm opțiunile

Analizăm și înțelegem circumstanțele specifice cazul tău, iar ulterior, îți explicăm în termeni simpli opțiunile de care dispui.

Începem colaborarea

Poți sta liniștit știind că noi ne vom ocupa de tot ceea ce este nevoie, păstrând constant legătura cu tine.

Vezi ce spun și alți clienți despre experiența lor cu Blaj Law:

Strada Nicolae Balcescu 25, Cluj-Napoca