Asistență privind întocmirea, modificarea și desfacerea contractului de muncă

Contractul individual de muncă reprezintă documentul care stă la baza relațiilor dintre angajat și angajator, iar orice persoană care este în căutarea unui loc de muncă poate fi asistată de către un avocat în timpul negocierii și/sau semnării unui contract individual de muncă. De asemenea, dacă ulterior angajatorul dorește să modifice unele clauze din contract sau să încheie un act adițional, asistarea de către un avocat este recomandată și în această situație. Noi îți punem în vedere care sunt pașii de urmat, pornind de la negocierea și întocmirea contractului de muncă, până la modificarea și desfacerea acestuia.

Când vine vorba despre un nou loc de muncă trebuie să ai în vedere faptul că negocierea, întocmirea și încheierea unui contract de muncă individual trebuie analizate atent, fiindcă pot exista obligații ale căror efecte se pot perpetua chiar și după încetarea contractului de muncă, astfel că rolul unui avocat în aceste demersuri este, de multe ori, esențial pentru a avea în vedere toate obligațiile la care te angajezi.

Echipa noastră de avocați din Cluj te poate asista pe întreaga durată a contractului și te poate sfătui în legătură cu drepturile tale.

Vezi și alte servicii

Proprietate intelectuală

Ce este proprietatea intelectuală? Dreptul proprietății intelectuale reprezintă un domeniu ce presupune, în primul rând, acordarea unei consultanțe specializate cu...

citește mai mult