Consultanță privind înființarea unei societăți și asistarea în pregătirea documentelor necesare înființării unei societăți

Când ești la început de drum cu afacerea, o procedură complicată la Registrul Comerțului este ultimul lucru de care ai dori să te ocupi. Noi te putem ajuta cu simplificarea procedurii și reducerea considerabilă a timpului de înființare a unei noi societăți.

Ne poți contacta telefonic, online sau prin e-mail pentru a ne oferi detalii despre societatea pe care dorești să o înființezi. Ulterior, ne trimiți actele, iar în cateva zile vei avea societatea înființată.

Îți putem asigura consultanță în alegerea formei juridice potrivite pentru afacerea ta, consultanță privind regimul fiscal convenabil, precum și a oricăror alte aspecte importante de stabilit la momentul în care începi afacerea.

De asemenea, te putem îndruma în structurarea oricărei investiții ulterioare afacerii tale, ori pentru orice alte schimbări ce ar interveni la structura societății, precum cesiuni de părți sociale, schimbarea administratorului, majorări de capital social și orice alte modificări.

Pentru a veni în sprijinul antreprenorilor la început de drum, am creat un ghid în care este explicat pas cu pas procesul de înființare firmă.

Vezi și alte servicii

Proprietate intelectuală

Ce este proprietatea intelectuală? Dreptul proprietății intelectuale reprezintă un domeniu ce presupune, în primul rând, acordarea unei consultanțe specializate cu...

citește mai mult